Vi hjelper deg!


Tlf: (+47) 922 33 944 - epost: akasa@akasa.no

Alle henvendelser blir som oftest besvart av Anne Kathrine Sægrov, som med over 20 år i denne bransjen kan hjelpe med det meste.

Kontakt oss

Om Akasa

Lars Nygård er en mann med stor M. I en alder der de fleste pensjonerer seg holder Lars koken og er fortsatt en kraft å regne med. Lars har alltid humor på lur og sparer ikke på artighetene om han får sjansen. Lars er spesialist på Orientalske tepper og har drevet i denne bransjen i mange år. Han har reist verden rundt på reiser til avliggende destinasjoner i hele orienten på let etter de sjelde gode teppene. Lars er ledende i Norge og som en professor å regne på kunnskap og erfaring med orientalske tepper!

 


UTVIDET GARANTI:

Vi har fra 3-20 års garanti på samtlige produkter. Ta kontakt med oss for å høre hvordan garanti det er på det produktet du ønsker. 

Her er noen av våre bestselgere:

Havwoods tregulv og veggbekledning: Hos Havwoods setter vi trendene innen interiørdesign. Det er vår misjon og vår lidenskap. Vår motivasjon er å inspirere kundene våre med kontinuerlig presentasjon av gulvdesign av høy kvalitet, og skape rom som ikke bare er funksjonelle, men også av stor skjønnhet.
Vi har vært i virksomhet i over 40 år, og i løpet av denne tiden har vi blitt det ledende gulvselskapet i Storbritannia. I dag leverer vi globalt til arkitekter, byggherrer og sluttkunder. Vi fokuserer, nesten utelukkende, på tregulv: flerlags, solide, veggbekledning og til og med eksklusive produkter, og i alle tilfeller på et enormt utvalg av arter og med alle overflater som kan tenkes.
Vi velger de beste produktene fra de beste produsentene rundt om i verden, og som et resultat har vi et utvalg av mer enn tusen forskjellige tregulv. Vår forpliktelse til kvalitet, erfaring og kundeservice gjør det mulig for våre kunder å komme tilbake til oss igjen og igjen.
Ettersom Havwoods fortsetter å vokse internasjonalt, har vi nøye utvalgt lokale partnere slik at prosjekter og kunder nær deg har all den støtten de trenger. Vår partner i Norge vil kunne gi deg råd om de beste Havwoods-produktene for ditt prosjekt, den beste påføringsmetoden og det beste monteringsteamet for å installere det. Vennligst kontakt oss for mer informasjon.
Louis de Poortere produserer på bestilling og er en high end produsent for deg som virkelig vil ha det helt spesielle. Louis de Portere er et Belgisk firma og har fabrikkene sine i blandt Flanske vevere i et lite område helt sør i Belgia mot den franske grensen. Veveteknikkene som er utarbeidet fra dette området er verdenskjente da de har produsert eksklusive tepper til eliten siden 1850.